V.O.F. van Schaik
de Duiker 7
6662 EA Elst Gld
Tel.: 0481-371962
E-mail: vofvanschaik@planet.nl

Meubelmakerij Van Schaik is nu ook leverancier van Wooddeck composiet vlonderplanken!!!

Naast het feit dat we al 42 jaar ons best doen om al uw meubelwensen te vervullen, of het nu nieuw maatwerk is, een reparatie of alleen een nieuw kleurtje in onze eigen spuiterij, heeft meubelmakerij van Schaik nu een geweldig nieuw product. Het gaat om de composiet vlonderplanken van het merk Wooddeck. Composiet is een mengsel van 70% kunststof en 30% hout. Zoals U zich wel voor kunt stellen heeft dat vele voordelen.

Vlonders van Wooddeck zijn gemaakt van 100% gerecycled hout en kunststof. U geniet daardoor van de natuurlijke uitstraling van hout en de praktische voordelen van kunststof. De vlonder onderdelen zijn uitermate geschikt voor toepassing in tuinen, rondom zwembaden en vijvers, als veranda`s, en bijvoorbeeld op balkons. Doordat er kunststof in het materiaal verwerkt is zijn de vlonderplanken zo goed als onderhoudsvrij. Daarbij verkleuren ze niet bij zonlicht en worden ze tijdens een regenbui niet glad. Ze zijn zeer duurzaam, splinter- en splijtvrij, hebben een stroef oppervlak en zijn eenvoudig te monteren. De vlonderplanken zijn in 5 prachtige natuurlijke kleuren leverbaar.

Desgewenst kan Meubelmakerij van Schaik het materiaal voor U op maat zagen en zelfs voor U monteren voor slechts 20,-- per m. 1 m bestaat uit: 6.4 m plank, 3.0m montageregel en 20 RVS clips en schroeven.

Nu als introductie per m van 69.95 voor 64.95!!!

   
 

 

Redesign by Schelfhout Media 2011